Jongerenkoor Jocanto, de vriendengroep die “meer dan zingen alleen” is!

Maandag: 15.15u tot 16.15u (6 jan, 13 jan, 20 jan) – Strabrecht College
Vrijdag: 19.30u tot 21.45u (24 jan) – repetitie Jocanto in het Klooster te Nuenen
Kosten: 30 euro
i.s.m. Jongerenkoor Jocanto 

Kun jij zingen of wil je het graag leren? Sluit dan aan bij de workshop van Jongerenkoor Jocanto. Onze dirigent zal drie workshops geven op school, zodat je er helemaal klaar voor bent om op vrijdagavond gezellig tussen de zingende mensen te staan.
Kijk je meer de kat uit de boom? Of spring je er meteen middenin? Dat kan allemaal! We zijn een amateurkoor, maar wel met een goede dirigent die je graag helpt met het verbeteren van jouw zangkwaliteiten en niet te vergeten een combo (band) die meespeelt. We zingen allerlei soorten liedjes en, als je wil blijven, kun je zelfs liedjes voorstellen die we vervolgens uitwerken, zodat jouw favoriet niet hoeft te ontbreken. Meld je dus vooral aan en stap in een vriendengroep waar je al snel deel van uit zal maken!

Bekijk ook het filmpje via deze QR-code:

Let op! Deze workshop is onderdeel van de Podiumklas. Ben je deelnemer van deze talentklas dan zit deze workshop al in jouw lespakket.

 

 

Deze workshop wordt gegeven door:

Maud Broeksteeg, dirigent van Jocanto

Ik ben Maud Broeksteeg en ben docent muziek en dirigent. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Docent Muziek en ben nu bezig met een opleiding tot koordirigent. Ik dirigeer verschillende koren en werk bij philharmonie zuidnederland (een groot orkest van Brabant en Limburg) op de educatieafdeling. Het allerleukste om te doen vind ik samen muziek maken en met name samen zingen. Daarom dirigeer ik ook zo graag! Zelf speel ik piano en kan ik een beetje gitaar spelen en drummen.