Spaans voor beginners

Lestijd:  dinsdag 15.10u-16.00u
Lesdata Spaans 1: 12 november t/m 28 januari
Lesdata Spaans 2: 4 februari t/m 7 april
Kosten: per cursus: 60 euro

 

¡Hola chicos y chicas!

Spaans is een wereldtaal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken, maar ook in bijna heel Latijns Amerika. Meer dan 400 miljoen personen spreken Spaans !!!

Wil je ook Spaans leren spreken? Misschien heb je familie in Spanje, en wil je graag met je neven en nichtjes kunnen praten, of  je luistert graag naar Spaanse/Latijns-Amerikaanse muziek en je wilt kunnen meezingen? Of heb je in de vakantie nieuwe Spaanse vrienden gemaakt en wil je contact blijven houden?

Tijdens de lessen gaan we verschillende thema’s behandelen, bijvoorbeeld: Hoe stel je jezelf voor?, hoe vertel je iets over jezelf (school, familie, hobby’s), hoe bestel je een drankje of een broodje?, hoe koop je iets in een winkel?  Of hoe zeg je wat je leuk vindt? In de lessen gaan we ICT, liedjes en ook spelletjes gebruiken.

Lijkt het je leuk? ¡Vamos! Geef je dan op voor de cursus Spaans 1.

 

Na de cursus Spaans 1 kan je de aansluitende cursus Spaans 2 volgen.

¡Hasta pronto amigos!

 

Deze workshop wordt gegeven door:

Isabel Alonso

Hola! Mijn naam is Isabel Alonso Nuez. Ik kom uit Zaragoza (Spanje) en woon in Nederland sinds 2003. Ik ben gelukkig getrouwd met een Nederlandse man en samen hebben we twee kinderen. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, speel piano, en ik ben graag samen met mijn gezin. In Spanje heb ik gestudeerd en heb er vele jaren als docente gewerkt bij de Universiteit van Zaragoza. In Nederland begon ik met Spaanse les te geven in het volwassenenonderwijs tijdens de avonduren.  Ik genoot ervan om mijn moedertaal en cultuur te onderwijzen en mijn enthousiasme motiveerde ook de leerlingen. Daarom besloot ik om ook de onderwijsbevoegdheid te behalen voor het voortgezet onderwijs. Het Strabrecht College is al bekend voor mij omdat ik er al twee stages met veel plezier heb gelopen. Ik vind het gebruik van verschillende werkvormen in de les belangrijk. Ik probeer om de Spaanse cultuur te integreren  in mijn lessen. Verder probeer ik veel ICT toe te passen tijdens de lessen. Vooral wil ik graag de leerlingen motiveren. Het initiatief om talentklassen te organiseren bij het Strabrecht vind ik geweldig, en ik zie er naar uit om er een succes van te maken!