Roeivereniging Bèta: Meer mensen op het water

Dinsdag: 15.30u – 16.45u (week 15 & 19-22)
Locatie:  E.S.R. Thêta, Kanaaldijk 50 (achter de DAF)
Kosten: 37,50 euro

i.s.m. Bèta Roeien


Roeien is gezond
Roeien is gezond:  je gebruikt veel spieren, beweegt lekker buiten. Je kan alleen roeien in een eenpersoonsboot, maar ook samen in een ploeg. Je kan lekker roeien voor de fun, maar ook op topniveau. Je bouwt een flinke conditie op. Daar moet je wel hard voor werken. Niet alleen kracht en techniek zijn belangrijk, natuurlijk is een beetje talent ook belangrijk. Om te kijken of roeien wat voor je is, hebben we in Eindhoven Bèta opgericht.

NSRK
Heb je de smaak te pakken en wil je ontdekken hoe het is om een echte roeiwedstrijd te starten, dan kan je je opgeven voor het Nationaal Schoolroei Kampioenschap. Bij deze wedstrijd op 31-05-2019 (Hemelvaartsweekend) strijd je op een officiële roeibaan in Amsterdam tegen scholieren uit heel Nederland.

Bekijk ook het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=ClzKgzyhEOY

 

 

Deze workshop wordt gegeven door:

Roeivereniging Bèta
Bèta is een organisatie, eigenlijk een clubje enthousiaste roeiers, die het roeien naar je toe brengt, zodat je het eens kan uitproberen. Bèta is een samenwerkingsverband tussen de Eindhovense Studentenroeivereniging Thêta en de Eindhovense Roeivereniging Beatrix. Materiaal en kennis van beide verenigingen worden ingezet voor Bèta. Onder begeleiding van professionele instructeurs maak je in de boot en op het land kennis met de roeisport en alles wat daarbij komt kijken.