Laat jezelf zien!

Maandag: 15.15u-16.45u (30 september 2019 t/m 8 juni 2020)
Kosten: 200 euro incl. alle podiumworkshops

 

Iedereen heeft een talent. De een houdt van zingen, de ander van dansen en acteren of misschien vind je alles wel leuk. Tijdens deze workshopreeks ga je zelf een voorstelling in elkaar zetten rondom een thema. Hierbij komt van alles aan bod: spelen met emoties, personagevorming en natuurlijk het bouwen van een mooie verhaallijn. Tijdens de lessen wordt uitgegaan van spelopdrachten, vanuit daar wordt de uiteindelijke voorstelling gemaakt.

Voor meer verdieping krijg je 3 workshopreeksen aangeboden in de Podiumklas. Er staat een danslesreeks in samenwerking met De Wiele creatief op het programma. Ook ga je samen zingen tijdens de koorlessen in samenwerking met het jongerenkoor Jocanto. Tot slot leer je een nieuw instrument spelen (gitaar, drum of toetsen) tijdens de workshopreeks van het Kunstkwartier. Meer informatie over deze workshopreeksen vind je hier.

Dus heb je zin in een avontuur on stage? Meld je dan snel aan voor de podiumklas!

 

 

Deze workshop wordt gegeven door:

Saskia van der Meer

 Als jong meisje begon ik op achtjarige leeftijd met het spelen van harp. Theater en zingen kwam pas aan het eind van de middelbare school op mijn pad. Via de opleidingen theaterwetenschap en muziekwetenschap heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik sta als muziekdocent voor de klas op twee basisscholen en geef ik dramalessen op het Comenius College in Hilversum. Afgelopen jaren heb ik naast lesgeven ook als kinderbegeleider en company manager getoerd met voorstellingen zoals ‘Zorro’, ‘Lover of Loser’ en ‘Peter Pan het échte verhaal’. Komende kerst sta ik op het toneel in de voorstelling De nacht van Flipje.