Laat jezelf zien!

Dinsdag: 15.15u-16.45u (week 12 t/m 15 en week 19 t/m 23)
Locatie: Strabrecht College, lokaal 029
Kosten: 75 euro

Iedereen heeft een talent. De een houdt van zingen, de ander van dansen en acteren of misschien vind je alles wel leuk. Tijdens deze workshopreeks ga je zelf een voorstelling in elkaar zetten rondom een thema. Hierbij komt van alles aan bod: spelen met emoties, personagevorming en natuurlijk het bouwen van een mooie verhaallijn. Tijdens de lessen wordt uitgegaan van spelopdrachten, vanuit daar wordt de uiteindelijke voorstelling gemaakt.

Of je gaat zingen, dansen of alleen maar spelen dat bepaal je zelf! Dus heb je zin in een theatraal avontuur? Meld je dan snel aan voor de workshop muziektheater!

 

 

Deze workshop wordt gegeven door:

Saskia van der Meer

 Als jong meisje begon ik op achtjarige leeftijd met het spelen van harp. Theater en zingen kwam pas aan het eind van de middelbare school op mijn pad. Via de opleidingen theaterwetenschap en muziekwetenschap heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik sta als muziekdocent voor de klas op twee basisscholen en geef ik spellessen bij de musicalschool Fanwork in Utrecht. Afgelopen jaren heb ik naast lesgeven ook als kinderbegeleider en company manager getoerd met voorstellingen zoals ‘Zorro’, ‘Lover of Loser’ en ‘Peter Pan het échte verhaal’.