Laat je creativiteit de vrije loop

Donderdag: 15.15u tot 16.15u (3 oktober 2019 t/m 11 juni 2020)
Kosten: 200 euro incl. alle beeldende workshops

 

Hey, jij daar! Ben je goed met je vingers? Heb je creatieve ideeën of wil je gewoon verschillende technieken op het beeldende vlak uitproberen? Heb je misschien al voor ogen om A&D te kiezen in de bovenbouw? Dan is dit een unieke kans om je technische bagage uit te breiden!

Art&Design Junior is opgezet voor enthousiaste leerlingen die meer willen ontdekken dan alleen de technieken die in de lessen 2D en 3D worden aangeboden. Aan de hand van duidelijke thema’s worden steeds andere technieken geïntroduceerd. Eerst wordt de techniek uitgelegd en geoefend, waarna er voldoende ruimte is om iets moois te maken met een persoonlijke invulling. Je krijgt verschillende vakdocenten met expertise op 2D en 3D gebied. De begeleiding is gericht op de individuele ontwikkeling van elke cursist. Aan het einde van elk blok heb je iets moois gemaakt wat je natuurlijk mee naar huis mag nemen.

 

Nieuw dit jaar: 
We zijn een samenwerking aangegaan met De Wiele Creatief. Dit betekent dat je dit schooljaar niet alleen les gaat krijgen op het Strabrecht College, maar ook 3 workshopreeksen gaat volgen bij De Wiele Creatief. Dit jaar ga je aan de slag met Keramiek, Edelsmeden en Fotografie.  Meer informatie over deze workshops vind je hier.

Deze talentklas wordt gegeven door:

Manon Megens & Klaas-Jan van Baalen

docente 2D docent 3D